Du er her. #1 - Foreningswebsite > Aktiviteter > Jagttegnsundervisning

Jagttegnskurser 2016

Alle vores hold er nu fyldt op. og der kan først tilmeldes igen i starten af aug. 2016 (begrænset pl.)

Midtsjælland Nyjægerforening afholder en del jagttegnskurser løbende rundt omkring på Sjælland i samarbejde med AOF, FOF og LOF Aftenskoler, for alle der ønsker at gå op til den lovbefalede jagtprøve.

Tilmelding på e-mail : formand@nyjaegerforeningen.dk

Vi har planlagt her til efteråret med start nov. mdr. at afholde jagttegnskurser i  Roskilde, Køge, Lejre, mm.

Vi kan også tilbyde, hvis der lokalt er interesse for et jagttegnshold med min. 10 deltagere, kan vi efter aftale, afholde et kursus det pågældende sted/firma/klub via vores samarbejde med aftenskolerne.

Vores kursus er på 70 lektioner og prisen kan variere lidt i de forskellige kommuner på grund af forskellige tilskud fra den pågældende kommune.

Hele pensummet gennemgås meget grundigt i både teori og praksis, således at alle uanset niveau før kurset, bliver godt rustet til at gå op til jagttegnsprøven.

Alders krav: fra 15 - 100 år.

Max 16 kursister pr. hold.

Du kan allerede nu tilmelde dig på overståendestående email, hvis du vil være sikker på at komme med på vores hold.