06-06-2019: Dialog og samforvaltning er eneste redskab mod arealkrav

Da vildtforvaltningsrådet i 2015 indstillede forvaltningsplanen for kronvildt til miljø- og fødevareministeren, var det med krav om arealbegrænsning. Danmarks Jægerforbund kunne dengang ikke støtte op om dette krav, og ministeren valgte at lytte til jægerne. Nu foreslås igen arealbegrænsning. Dengang som nu er jægerforbundet imod.

04-06-2019: Lodsejere søges til Naturprisen og Ildsjælprisen 2019

15. Juni Fonden har bedt Danmarks Jægerforbund sprede budskabet om, at man nu søger værdige lodsejere, som kan indstilles til Naturprisen og Ildsjælprisen 2019.

03-06-2019: FM i kombineret jægerskydning: Bedst på tværs

Lidt skrap til det hele, en slags allround jæger. Dét er skudsmålet for mange jægere, der har både haglgevær og riffel, og derfor er netop dette FM utroligt fornøjeligt og lærerigt at være med til .

03-06-2019: Skills blev en strålende succes

Kreds 4 med nyjægerkoordinator Dorthe Fallesen Frimann viste på fornem vis hvordan man kan stable et både velsmagende, underholdende og informativt nyjægerarrangement på benene.

03-06-2019: Danmark kan få 100.000 hektar natur helt gratis

Der er efter Jægerforbundets opfattelse ingen tvivl om, at Landbrug & Fødevarer og de danske landmænd er enige i, at naturen i det opdyrkede land lider og derfor har brug for en håndsrækning af de store.

31-05-2019: Snigpremiere på sommerens lækreste nyhed

Om kun få dage får du mulighed for at købe de lækreste produkter i bæredygtigt læder fra fritlevende danske krondyr! Hold øje med siden her - der kommer nyt om, hvornår og hvordan du kan bestille.

30-05-2019: Sommernummeret af Jæger er "på gaden"

Så blev det næsten juni, og sommerens udgave af Magasinet Jæger er på vej. Er du endnu ikke medlem af Danmarks Jægerforbund, kan du læse en forkortet udgave af magasinet her.

29-05-2019: WWF: EU kommer til at følge det danske forbud mod plasthaglskåle

WWF Verdensnaturfonden roser de danske jægere for at ville udfase haglskåle i plast, og miljøorganisationen regner med, at EU kommer til at følge det danske initiativ og på sigt indføre forbud i hele EU.