08-01-2019: Med fokus på førskudsarbejdet

Mulighed for kursus med fokus på førskudsarbejdet i det nye år!

08-01-2019: Ny efteruddannelse af jagthundeinstruktører

I det nye år tilbydes et nyt efteruddannelseskursus for jagthundeinstruktører, som er målrettet den enkelte jagtforening, dennes instruktører og hjælpeinstruktører. Det tages udgangspunkt i de lokale forhold, herunder de lokale instruktørers erfaring samt de fysiske rammer i foreningen.

08-01-2019: Udnyt hundens unikke lugtesans

Danmarks Jægerforbund afholder i løbet af foråret 3 kurser med den professionelle hundefører og jæger Kim Wiboe, der i sin undervisning præciserer vigtigheden af at have kendskab til og forståelse for hundens evne til at finde og fastholde fært og ikke mindst hundens unikke evne til færtgenkendelse.

07-01-2019: Lær at kende de danske rovdyrs spor i naturen

Alle vores medlemmer modtog med januar-udgaven af Jæger et handy lille hæfte med en indføring i de danske rovdyrs spor, som de ser ud, når du møder dem i naturen. Nu kan du også finde det online.

04-01-2019: Vildsvinehegn bliver uden spidser

I en nyhed, der florerede i juledagene, blev det kommende vildsvinehegn ved grænsen afbilledet med spidser, der ville kunne skade vildt. Naturstyrelsen fortæller imidlertid DJ, at der ikke kommer spidser eller lignende på hegnet.

04-01-2019: Ledigt job: Online media manager med journalistisk baggrund

Vil du være en del af kommunikationsteamet i Danmarks Jægerforbund? Vi søger en online media manager med journalistisk baggrund, der kan løfte vores digitale kommunikation til næste niveau.

03-01-2019: Gåsejagt i januar

Jagttiden på kortnæbbet gås fastsættes på årsbasis. Beslutningen for indeværende jagtsæson blev offentliggjort i sommers, men her er den som en serviceoplysning: I 2019 må kortnæbbet gås jages hele januar.

02-01-2019: EU’s landbrugspolitik skal sikre mulighed for natur- og vildtpleje – det giver mere biodiversitet!

Biodiversiteten i landbrugslandet er under pres i hele Europa. Netop nu drøftes fremtidens fælles landbrugspolitik i EU, og DJ arbejder på indflydelse igennem både FACE og de danske politikere.