13-03-2015: En haglskydeprøveaspirant fortæller

Sæsonen for haglskydeprøver er ved at begynde rundt i det dansk land. I Vejen gik Lilly Stenger sidste år op til prøven og bestod med en flot skydning. Det kom dog ikke af sig selv, for i tiden op til prøven besøgte hun jævnligt lokalområdets skydebaner for at træne. Her kan du læse hendes beretning og få et indblik i nyjægerens oplevelse af haglskydeprøve, og de krav den stiller til dem.

11-03-2015: Kredsmøde på Bornholm

Mandag aften blev der afholdt kredsmøde på Bornholm. Debatten kom vidt omkring, men specielt de mange sæler i Østersøen lå de fremmødte på sinde. Allinge Sandvig Jagtforening løb med titlen som Årets Jagtforening.