11-03-2015: Kredsmøde på Bornholm

Mandag aften blev der afholdt kredsmøde på Bornholm. Debatten kom vidt omkring, men specielt de mange sæler i Østersøen lå de fremmødte på sinde. Allinge Sandvig Jagtforening løb med titlen som Årets Jagtforening.

10-03-2015: Høj sikkerhed med jagtvåben i Danmark

Fra 2003 har alle jagtvåben, bundstykker og ammunition i Danmark været forsvarligt opbevaret under lås og slå. Derfor giver sammenblandingen i dagens aviser mellem terror, hjemmeværnets automatvåben og jægernes private opbevaring af våben ingen mening.

10-03-2015: Spørgsmål og svar om vildtudbytteindberetning

I disse dage skal du forny dit jagttegn hos Naturstyrelsen, ligesom du plejer at skulle. I år er der dog stillet krav fra miljøministerens side om, at du skal indberette vildtudbytte inden du kan få fornyet dit jagt. Det har givet anledning til en række spørgsmål, som vi har samlet her sammen med svarene.

10-03-2015: Spørgsmål og svar om vildtudbytteindberetning