10-03-2015: Spørgsmål og svar om vildtudbytteindberetning

I disse dage skal du forny dit jagttegn hos Naturstyrelsen, ligesom du plejer at skulle. I år er der dog stillet krav fra miljøministerens side om, at du skal indberette vildtudbytte inden du kan få fornyet dit jagt. Det har givet anledning til en række spørgsmål, som vi har samlet her sammen med svarene.

10-03-2015: Kredsmøde på Møn

Det gik helt efter traditionerne, da Kreds 6 afholdt kredsmøde på Damme Kro på Møn lørdag den 7. marts. Mødet forløb i god ro og orden, og Niløse Jagtforening blev hædret som Årets Jagtforening.